Prijsvraag | Win een reis naar Miami

Het mag dan tien jaar geduurd hebben, maar na het overweldigende succes van Mamma Mia! The Movie is de cast terug met een vervolg: Mamma Mia! Here We Go Again. Met nog meer ABBA-nummers, bekende gezichten en vooral ook veel nieuwe gezichten draait het verhaal nu niet alleen om dochter Sophie, maar vooral om haar oorsprong en haar moeder. Zou deze dubbelvertelling het succes kunnen evenaren?

Vijf jaar nadat Sophie (Amanda Seyfried) en Sky (Dominic Cooper) Kalokairi verlieten om de wereld te zien, is het Sophie die het hotel van haar moeder heeft overgenomen en het nu helemaal heeft opgeknapt. Met de opening voor de deur, en haar grootste uitdaging tot nu toe, voelt ze zich meer dan ooit verbonden met haar moeder (Meryl Streep/Lily James) en probeert ze kracht te halen uit haar inspiratie. In een combinatie van heden en verleden wordt deze geschiedenis langzaam ontrafeld, geheel via nummers van ABBA.

Hoe doe je mee? 

We geven een een reis naar Miami weg. Wil jij kans maken? Laat ons dan in een comment weten waarom jij graag deze blu-ray wilt winnen.

Doe nu mee – actie loopt tot 18 augustus aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Filmhoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.