Over ons

Filmhoek.nl is het meest complete én snelste online filmmagazine voor de nieuwsgierige filmbezoeker. Filmhoek.nl brengt dagelijks informatie en nieuws over film en natuurlijk zijn er de eigenzinnige recensies van nieuwe bioscoopfilms. Daarnaast biedt Filmhoek.nl een platform voor beginnende schrijvers in de vorm van gastrecensies. Verder faciliteren wij prijsvragen i.s.m. diverse filmdistributeurs en hebben we een aparte blogpagina met als onderwerp film in het algemeen.

In juni 2012 startte Peter Solvani een Facebook-pagina onder de naam Solvi’s Filmhoek, om zijn liefde voor film te uiten door middel van het recenseren van films. In de maanden die daarop volgden heeft hij samen met Glenn Abbink Filmhoek.nl opgericht. Om dit mogelijk te maken hebben ze zowel de Facebook-pagina als de website onder handen genomen!


Klik hier: Om jouw vraag aan E-hoek te stellen


Om dit mogelijk te maken hebben ze zowel de Facebook-pagina als de website onder handen genomen! Door de snelle groei is enkele maanden later Immy Verdonschot aangetrokken om ondersteuning te bieden met het schrijven van recensies en blogs. Na het schrijven van een aantal gastrecensies werden Sandro Algra Barradas, Martijn Pijnenburg, Nico Hoeijmans en Merijn Wierenga toegevoegd aan het vaste team. Tevens werken wij samen met onze Amerikaanse collega Colton Hunt, wie voor ons video-recensies maakt. Vervolgens hebben we Dutch Angle Reviews/Blogs in het leven geroepen, een YouTube-serie waarin Sandro alles over films bespreekt. Daarnaast hebben wij een netwerk opgebouwd van meewerkende gastrecensenten. Filmhoek.nl maakt een snelle groei door dankzij de inzet van het oude en huidige team.


Klik hier: Om over het team van E-hoek te lezen


Door de snelle groei is enkele maanden later Immy Verdonschot aangetrokken om ondersteuning te bieden met het schrijven van recensies en blogs. Na het schrijven van een aantal gastrecensies werden Sandro Algra Barradas, Martijn Pijnenburg, Nico Hoeijmans en Merijn Wierenga toegevoegd aan het vaste team. Tevens werken wij samen met onze Amerikaanse collega Colton Hunt, wie voor ons video-recensies maakt. Vervolgens hebben we Dutch Angle Reviews/Blogs in het leven geroepen, een YouTube-serie waarin Sandro alles over films bespreekt. Daarnaast hebben wij een netwerk opgebouwd van meewerkende gastrecensenten. Filmhoek.nl maakt een snelle groei door dankzij de inzet van het oude en huidige team.

Gastrecensenten: Raymond Doetjes, Chard van den Berg, Willem Jansen. Guus Tijssen, Wouter Greven, Marjolein Belzer, Milan Suring, Nico Hoeijmans, Merijn Wierenga, Floor Veenendaal, Marlou Spoormakers, Nadine Stolk, Paola Raadsheer, Jasper van Lith, Niek Verheijen, Bram Emens, Bas Koen en Rozemarijn Pegt.